ÄNTLIGEN SEMESTER!

Så var det då äntligen dags för semester, eller rättare sagt så är den redan slut men har varit på vift hela tiden så jag har inte hunnit uppdatera bloggen. Semestern började med att jag, Vesa o Jesse åkte till Helsingfors för att sköta Vienna när mamma o pappa åkte på en minibröllopsresa till Kroatien. På måndagen var vädret perfekt så vi åkte till Högholmen för att titta på djur. Det var lite svårt att få bra bilder av djuren då dom låg i skuggan o vilade när det var så varmt, o de flesta var bakom galler eller glasväggar. Här är iallafall några.

 

HÖGHOLMEN (3 of 11)HÖGHOLMEN (1 of 11)HÖGHOLMEN (4 of 11)HÖGHOLMEN (6 of 11)HÖGHOLMEN (7 of 11)HÖGHOLMEN (8 of 11)HÖGHOLMEN (10 of 11)HÖGHOLMEN (11 of 11)HÖGHOLMEN (5 of 11)

Publicerad av lilahmargaretha

Jakobstadsbo som tycker om att fotografera. Älskar att resa o att gå i naturen med man o hund. Foton på djur, natur o resor blir det nog säkert mest av på denna blogg. Hoppas jag utvecklas som "fotograf o bloggare" med tiden. Önskar att jag nångång kunde resa runt i Europa för en lite längre tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: