VUOKATTI

Så var det då dags för vår sista övernattning, som blev i Vuokatti. Hotellet var igen jättefint o jag är lite arg på mig själv när jag inte tog foton av våra ”boenden” under denna resa. Vi hade igen vädret på vår sida. Gjorde en promenad o hittade en jättefin sjö. Där bongade jag in en storskrake mamma med unge. Oj då jag skulle ha haft ett längre objektiv o stativ,  vilka härliga bilder man skulle ha fått. Nu fick jag nöja mig med dessa oskarpa bilder, men härliga var dom.

vuokatti-3 vuokatti-5 vuokatti-4

vuokatti-8
Denhär gömde sig i vassen o fick bråttom till mamma när jag gick förbi

Vi körde också till Sotkamo. Där kollade vi in bobollsstadion där det fanns en fin strand alldeles bredvid…..och förstås kyrkan

Publicerad av lilahmargaretha

Jakobstadsbo som tycker om att fotografera. Älskar att resa o att gå i naturen med man o hund. Foton på djur, natur o resor blir det nog säkert mest av på denna blogg. Hoppas jag utvecklas som "fotograf o bloggare" med tiden. Önskar att jag nångång kunde resa runt i Europa för en lite längre tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: