Vårkänslor

Morgonpromenaden med hundarna var extra rolig idag. Trots ett blåsigt väder visade sig många olika arter av djur upp sig för oss. Först mötte vi ekorren som jag inte har sett på länge, tror den var mer nyfiken på hundarna än vi på den.

Vi fortsatte vår promenad genom skogen och där stötte vi på hackspetten.

Vi gick vidare och då hörde jag ett ljud som får mig överlycklig, svanarna har hittat tillbaka. Har älskat svanar ända sedan mina föräldrar flyttade till Åland. Jag och min syster brukade sitta och iakta deras beteende och njuta av deras skönhet. På Åland har jag bara sett knölsvanar och här i Jakobstad finns mest sångsvanar. Nu får vi bara vänta på att isarna smälter och att vi får njuta av en vår med många fåglar som söker sig tillbaka till vår lilla vik här hemma.

Nu får vi bara hoppas att coronaviruset ger med sig så snabbt som möjligt och att vi kan återgå till våra normala liv. För mig ställer coronan inte till med stora problem ännu men det är otroligt många människor som har det väldigt jobbigt just nu. Hoppas på en snabb återgång till ett normalt liv för alla ❤


2 reaktioner på ”Vårkänslor

Lämna en kommentar