THE ROAD TRIP BEGINS

Efter några dagar hemma så var det igen dags att packa bilen o åka iväg , härligt! Vesas semester började, så vi hade bestämt att vi skall resa runt lite i Finland. Vi körde ned till Mikkeli (St Michel) med Jenni & comp. Bostadsmässan ordnades där i år, så vi började vår bilsemester där. På samma gång passade vi på att hälsa på Jennis svärmor som bjöd på god mat i 2 dagar. Vädret var igen dåligt, regnigt o mulet så jag hade inte kameran med så mycket. När vi åt morgonmål på hotellet hade vi ett ungt par från Schweitz vid samma bord. Vi hade lite small talk o tyckte det var synd att dom hade så dåligt väder på semestern, men dom tyckte det var härligt väder. Dom led av Lucifers hetta så dom tyckte vi hade det skönt här… skulle nog ha kunnat prova på att lida av Lucifers hetta i 1 vecka eller 2 😉 Men som sagt bilder blev det inte många, obligatoriska kyrkbilden tog jag nog förstås.

Mikkeli1 (1 of 1)Mikkeli (1 of 1)

Mikkeli2 (1 of 1)

Det är nog samma kyrka på alla bilder, men det gråa vädret ställde till det med mina inställningar på kameran. Vilken underbart fin kyrka!

Mikkeli22 (1 of 1)

Roliga ”blomvaser” på ett staket

Publicerad av lilahmargaretha

Jakobstadsbo som tycker om att fotografera. Älskar att resa o att gå i naturen med man o hund. Foton på djur, natur o resor blir det nog säkert mest av på denna blogg. Hoppas jag utvecklas som "fotograf o bloggare" med tiden. Önskar att jag nångång kunde resa runt i Europa för en lite längre tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: